travesti elena istanbul kadıköy

Kadıköy Travesti Olgun Elena İle Şömine Başı Saatlik Ateşli Dans Diyeti

Kadıköy ve civarı olsun olmasın kendini İstanbullu hisseden tüm özel beyler “Travesti” tanıtım profil yazıma hoşgeldiniz.
Sizlerle geçirdiğim ateşli dans dakikalarımı ve unutulmaz özverili yaklaştığım şömine ateşi karşısında sevdiğim herkesi Kadıköy’deki ferah ve lüx evimde konuk ediyorum.

Yaz – Kış sallanan sandalyem ile karşısına geçip oturduğum ve kendimi o dakikalarda çok çok mutlu adlettiğim meşhur bir şöminem var. özellikle kışın dondurucu Kadıköy soğuklarında içinizi ve hatta dışınızı ısıtacak şahsıma özgü ve başka hiç biryerde izleyemeceğiniz danlarım ile siz konuklarımı daha özgün bir şekilde ağırlamayı kendime borç biliyorum.

Kadıköy’e uzak bir semtte ikamet hayatınızı sürdürüyor iseniz ve evimde beni ziyaret edebilecek durumunuz yoksa bulunduğunuz yere gelebilirim ve 5 yıldızlı olmak kadıyla istediğiniz bir otelde cinsel arzularımızı tavana çıkarabiliriz.
Lakin bunun ile alakalı bir şartım olduğunu bilmelisiniz ki o da şudur : Kadıköy’den ayrılıp semtinize gelmeden önce sosyal medya aracılığı ile muhakkak bir görüntülü görüşme gerçekleştirmemiz gerekir. Çünkü sizin beni beğenmeniz kadar benimde size özellikle de karakteristik hijyeninize verdiğiniz önem konusunda iknan olmam gerekiyor.

Temizlik konusuna bu kadar önem birisi olarak bunu karşıdan beklediğim derecede bende bu hususa oldukça özen gösteriyorum. Her daim adeta bir çiçek gibi kokan, her ilişkisinin ardından yaklaşık 38 dakika boyunca duş alan bir travestiyim.
Özellikle haftasonu trafiğin durgun olduğu ve güneşin insanı yakmadığı günlerde görüşmeyi seviyorum ve arzuluyorum. Salı günleri kuaför günüm olduğundan çalışmıyorum ve tüm günümü size sunmaktan hoşlandığım güzelliğimi geliştirme çabası ile geçiriyorum. Yani salı günleri benim kadar hoş bir travestiyi canınız istediğinde beni aramanız halinde “the person you ….” diyen bir bayanın hoş sedasını dinliyor olacaksınız muhtemelen 🙂

Aşk konusunda tüm travestiler kadar olmasa da hassas yapıya sahibim. Daha önce bu kalbi çalıp götürecek düzeyde bir ilişki yaşamadığımdan ciddi yaklaşımlar konusunda bir tecrübe ve önyargı sahibi değilim. İlişkilerin olduğu gibi ve gelişime uygun bir vaziyette yaşanması tarafındayım ve bu görüşü savunan herkese de kucak dolusu öpücükler gönderiyorum.

Kadife dokuntu hissi olan yumuşak bir tene sahibim ve mevsimsel olarak bir bukalemun misali ten rengimi değiştirmekteyim. Yaz mevsiminin benim için olmazsa olmazı bronz bir tendir. O yüzden güneşlin kendisini cüretkar bir şekilde göstermeye başladığı günlerde hemen bir solaryum merkezinde soluğu alıyorum.

Cinsel birleşimler konusunda katiyyen aceleci bir karakterim yok ve yaşadığım her cinsel tecrübenin özel kalmasını hatırladıkça da aklımda kalan ayrıntıların hep hoş şeyler olmasını istiyorum. İsmim Elena ve 28 yaşındayım. Bir travestiden isteyebileceğiniz seveceğiniz herşeye sahibim. Ziyaret sahibinin istek ve doğrultularını baz alarak aktif ve pasif ilişki kurabilirim. Bekliyorum

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir