Travesti Kız Arkadaşınızla Sevgililer Gününü Nasıl Kutlarsınız ?

İstanbul travesti günlüklerinde sevgililer günü, travesti kız arkadaşınızın sizden tatlılık bekleyeceği birkaç günden biridir. Romantik tipte değilseniz, şanslı olabilirsiniz.

Sevginizi ifade etmekte küçük bir sorunu olanlarınız için okumaya devam edin. Bu rehber, bu çok özel gün için hayatınızdaki en önemli kişiye “Seni seviyorum” demenin birçok yolunu açacak .

Sevgililer Günü Çiftler İçin Neden Önemlidir?

Bazıları için bu günü kutlamak oldukça sevimsiz olabilir . Ancak, travesti kız arkadaşınızı mutlu tutacağınızdan emin olmak istiyorsanız , bu güne katılmalısınız . Bir ilişkideki çoğu kadın sevildiğini ve imrenildiğini hissetmek ister, erkekler de öyle. Sevgililer Günü sayesinde yılda bir kez bile yapma şansını kaçırmayın.

Kutlamalar

Öyle bir resmi tatil değil ama yaygın dünya çapında kutlanan . Sevdiklerinizin veya birisine çekiciliğini göstermek isteyenlerin tebrik kartları, kurabiyeler, çikolatalar ve daha fazlası gibi hediyeler gönderdiği bir gün.

Uzak mesafe ilişkileri

Modern teknolojinin de yardımıyla Sevgililer Günü artık sadece birlikte yaşayan çiftler için değil . Travesti veya transeksüel kız arkadaşınız yurtdışında yaşıyorsa, aşağıda Sevgililer gününü çevrimiçi olarak nasıl kutlayabileceğinize dair bazı örnekler verilmiştir.

Hediye verme

Evine teslim edecek bir çevrimiçi olarak kolayca bulabilirsiniz. Hediyeleri almaktan mutlu olacağını bildiğiniz sürece herhangi bir biçimde olabilir. Çiçek, takı, çikolata vb. Deneyebilirsiniz.

Diğer fikirler de genellikle çalışmak için ihtiyaç duyduğu şeyler olabilir. Ayrıca, işi şansa bırakmak istemiyorsanız, ona doğrudan ne istediğini sorabilirsiniz . Evet, sürpriz unsuru ortadan kalkacak ama en azından hediyenden çok memnun olduğunu biliyorsun.

Uzaktan Nasıl Kutlanır?

Video görüşmeleri yapmak için bir zorunluluktur . Kamerada konuşurken birlikte yemek yiyebilirsiniz. Sizi farklı bir ışıkta görebilmesi için özel gün için de giyinebilirsiniz . O smokini veya takımı giymekten geri durma. Onu dünyanın en şanslı kızı gibi hissettirin.

Ne yazık ki bazı ülkelerde video görüşmelerine izin verilmiyor. Bunun yerine ona sesli arama yapabilir veya telefonunuza güvenilir bir VPN uygulaması yükleyerek bu bilmeceyi çözebilirsiniz.

Romantik

Daha maceracı bir türsen, neden onu seksi kıyafetlerle şaşırtmayasın ? Seksi bir tesisatçı, doktor ya da nasıl hissedersen onu giydirebilirsin. Ona hak ettiği fanteziyi verin. Bu özel günde samimiyetinizi ona hissettirin .

Uzun mesafeli ilişkiler söz konusu olduğunda kelimeler de çok yardımcı olur. Ayrı olsanız bile onun her zaman aklınızda ve kalbinizde olduğunu onaylayın. Hatta ona bir şiir bile yazabilirsiniz. Sevginizi uzaktan nasıl ifade ettiğiniz konusunda yaratıcı olun.

Dahası, enstrüman çalmayı veya şarkı söylemeyi seviyorsanız, neden sadece onun için özel bir performans kaydetmiyorsunuz ?

Tarih Fikirler

Bu bayram sadece bir günde kutlandığı için her şeyi evinizin yakınında yapmanız daha iyi . Uzun saatler boyunca seyahat etmenin ve bu önemli günü kaçırmanın bir anlamı yok. İstanbul da keşfetmeniz gereken birçok heyecan verici yer var.

Klasiklerden bazıları restoranlar, alışveriş merkezleri veya bistrolardır . Bununla birlikte, onu göl kenarında veya bu yerlere yakın yaşadığın için kumsalda bir yere de götürebilirsin. Bu günü daha da özel kılmak istiyorsanız, onu bir eyalet fuarına veya eğlence parkına götürebilirsiniz.

Hediye fikirleri

Eğer birlikte yaşıyorsanız, onu gerçekten mutlu etmek için birçok şansınız var . Netflix gecelerinizin daha heyecanlı olması için izlediği televizyonu neden satın almıyorsunuz? Ayrıca evcil bir tipse, ona biraz pişirme veya pişirme gereçleri de satın alabilirsiniz.

Onunla yaşıyorsanız, onun neyle uğraştığı hakkında zaten bir fikriniz var. Şimdi, eğer o daha yaramaz ve maceracı bir türse, sevgililer gününüzü seks oyuncakları yardımıyla bir patlamayla süsleyebilirsiniz .

İkiniz de yetişkiniz, bu zevkli şeyler hakkında çekingen hissetmenize gerek yok . Unutmayın, eğer ona bir hediye alıyorsanız, ONUN İÇİN olduğundan emin olun. Konu hediye olunca bazı erkekler acımasız olabilir. Onun için değil, kendileri için daha fazla olduğunu bildiklerinde bir kadın iç çamaşırı satın alırlar.

Seks ve Romantizm

Normalde hassas bir tip değilseniz, sahip olduğunuz her şeyi vermek için bu mükemmel bir gün. Ona hak ettiği sevgiyi verin . Her kadın bu çok özel günde partnerleri tarafından sevildiğini hissetmeyi hak ediyor. Evet, çalışmak çok zaman alabilir ancak sizin için gerçekten önemli olan şeylere zaman ayırmayı her zaman unutmayın .

Kolayca para kazanabilirsiniz. Bu günü ona ver . Senden çok şey istiyor gibi değil. Onu öpücüklerle boğ. Ona onu sevdiğini söyle. Sevgililer Günü söz konusu olduğunda en fazlasını yapmak diye bir şey yoktur.