Travesti Şarabı Tadım ve Test Videosu

Hey bebeğim, gel vahşi tarafta bir yürüyüşe çık dedim. Üzüm karar versin. Pembe elbise mi yoksa kırmızı bir elbise mi giyin? Hiçbir şey mutlak değildir. Bu sıradan bir meyve değil. Ve her bir bağ bozumu değişime tabi olsa da, birkaç şey aynı kalır. Daima çiçeksi bir şeyle taze, her yıl bir erkek olup olmadığını tanımlamasına izin veren lezzetli bir şarap.

Bu şarabı yıllar önce keşfettim, hikayesini duydum ve aşık oldum. Ben de bir şişe aldım. Yıllar boyunca daha fazla şişe satın alınmasıyla sonuçlanan tadı da harika.

Arnaud Hereu tarafından yapılmış, bazen gül bazen de kırmızı olan Şili’nin Maule Vadisi’nden bir Cinsault. Her şey yıla ve üzümün kendini nasıl ifade etmek istediğine bağlıdır. İster bacaklarını traş edecek ve sonra o bir kadındı, ya da belki sadece kırmızı takımını giyecek …

Hadi, ucuza, küçük üretim bir şarap için eğlenceli bir konsept. Artı bu gerçek bir hikaye, Travesti bir gül ve bir kırmızıydı.

ANCAK, eğer satıcı işini yapmasaydı, bu konseptin cevherini asla bilemezdim. Ön etiket pek bir şey söylemiyor ve arkadaki etiket tam anlamıyla şarap hakkında menşe, çeşit, alkol içeriği ve üretici gibi yasal gerekliliklerin ötesinde hiçbir şey söylemiyor. Genel tatma notu bile yok.

Travesti-şarap-arka-etiket

Kaç kişi eğlenceyi kaçırdı?

Bu, en az birkaç dakika şakalaşmak için mükemmel bir şaraptır. Bunu deneyimden söylüyorum, bu bir hit oldu. Çünkü yine tadı da güzel.

Ama kimse size bundan bahsetmezse mesaj kaybolur. Garip bir adı olan başka bir kırmızı veya gül.

İyi şarap yapmak için enerji harcadığınızda ve daha sonra ona iyi bir konsept ve hikaye vererek kendinizi oyunun önüne koyduğunuzda, ambalaj konusunda yetersiz kalamazsınız. Sonuna kadar git – 360, bebeğim. İnsanların bunu anlayacağını varsaymayın… çünkü varsaydığınızda ne olacağını biliyorsunuz…

Web sitesi yok, sosyal medya hesabı yok. Gerçekten, hiçbir şey bu şarabın hikayesini anlatmıyor … ve bu utanç verici. Kayıp bir fırsat.

Her şeyin uyuşması gerekiyor. İsim ve ön etiketin hikayeyi anlatması ve ilgiyi uyandırması gerekir. Arka etiketin anlaşmayı genişletmesi ve imzalaması gerekiyor. Ve meyve suyunun geri gelmemi sağlaması gerekiyor.