2 Artı Bir Yabancı Travesti Balıketli Casey ŞişLi’de Ziyaretçilerini Beklemekte

Selamlar İstanbul‘un özellikle de Şişli‘nin bakımlı ve duygusal adamları 🙂 adam dedim çünkü “adam gibi adam” terimini ve tanımlamasını oldukça önemseyen bir kişisel yapıya sahibim. Yabancı bir travesti travesti olmama rağmen uzun zamandır hatta belkide kendimi bildim bileli Şişli’de yaşamaktayım.
Öyle sonradan olma çakma değil tamamen doğal sarışınım ve İlan başlığımdan da anlaşılacağı gibi (2 artı bir:) hafif balıketli dolgun bir hatunum. Bu görüntüm ziyaretçilerime daha kapıdan girer girmez buram buram erotizm yansıtıyor ve bunun etkisini gözlerinde görebiliyorum. Vücudumdan taşıp giden şehvet öyle her travestide bulunan bir özellik değil ve bununla ne kadar gurur duysam az diye düşünüyorum.
Benim tenimle temasa geçen hiç bir beden “kapıdan çıkınca unuturum psikolojisini yaşamaz “yaşayamaz” bu kadar da iddalıyım. Ha bu arada önemseyen ve merak eden varsa yaşım 24 görüşmelerim için otel veya sizin özel dairenizi pek tercih etmem bu durum belki 1-2 görüşmenin akabinde benim isteğim ile gerçekleşebilir.
Yaptığım meslek itibari ile anti-kıskanç kişiliğe sahibim. Tabiki her travesti bir erkeğe ait olmak ve onun elinden tuttuğunda bile zevk almak ister ve bu duygu sex olgusunun çok ötesindedir. Fakat ne kadar kendimi ait hissettiğim bir erkek olsa da bu benim özelime karışma lüksünü kimseye sunmaz. Escort bir travesti olmam zaten böyle bir düşünce içerisinde ve yaşam tarzında olmaya beni mecbur kılıyor. Benimle görüşmek isteyen travestiseverlere bu hususu bilerek gelmelerini ve bu konuda tartışma yaşamak istemediğimi ayrıca belirtmek isterim.
Önsevişme mutlu bir sex macerasının olmazsa olmazıdır. Yapılacak ön hazırlık hem cinsel organların gerekli kıvama ulaşması hemde kişilerin arzu sınırlarının doruğuna ulaşması bakımından oldukça önemlidir. Bu noktanın önemini biliyorum ve sizleri ağırlarken hem sizin memnuniyetiniz açısından hemde yaptığım işten zevk alma bakımından hassasiyetle yaklaşıyorum bu duruma.
Aldığım geri dönüş ve feedback lerde ısrarla resimlerimi görmek istediğini söyleyenler olmuş bu cümlelerimi bir kenara bırakıp sadece resimlere odaklanarak bir travesti ziyareti geçirmek isteyn arkadaşlar varsa, onlara naçizane tavsiyem tercih ettikleri kişi ben olmayayım 😉

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir