genç travesti

Beylikdüzü Çıtır Üniversiteli Travesti Nazen

Çıtır ve Genç Travesti ne demektir sana bunu öğretmeye adayım.

Benim adım üniversiteli çıtır Beylikdüzü Travesti Nazen, 22 Yaşındayım ve her ne kadar Beylikdüzü’nde ikamet ediyor olsamda İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerine sizi ziyaret için gelebilirim. İstanbul’a üniversite okumak için geldim ve İyi ki de gelmişim diyorum saklı kalan duygularımı yaşamak ve yaşatmak için daha iyi bir fırsat olamazdı sanırım .. Bana mobile phone yoluyla ulaşmak istersen telefon numaram günün her saatinde senin için açık olacaktır.

Aslında istek ve beklentilerim çok basit, yormak ve yorulmak istemiyorum ilişkilerimi sade ve düz bir şekilde yaşamayı seviyorum. Beylikdüzü’nde oldukça merkezi bir konumda sıcak odaları ve ikimize yetecek kadar büyük bir kalbi olan şahsıma ait evimde seni ağırlamak ve karşılıklı diz dize sohbetimizin ardından yaşanacaklara birlikte karar vermek isterim.

Mutlu bir arkadaşlık tablosundan kopup gelen enteresan bir travestiyim. Öyle diğer bildiklerinle karıştırma lütfen beni. Bazen küçük bir çilekli pastanın insan zihninde uyandırdığı mutluluk duygusu kadar sıcak, bazende tabakta kalmış son lokma sevilen yemek kadar haz dolu ve herkesin istediği bir meta haline dönüşüveririm 🙂