emlak fırsatları

Beylikdüzü Travestilere Yerleşimsel Anlamda Neler Vaat Ediyor ?

Beylikdüzü, travestiler açısından oldukça büyük fırsatlara sahip bir ilçe olarak öne çıkıyor. Böylesi büyük ve çeşitli bir yerleşim biriminde, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği çeşitliliği olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, kesin travesti oranlarını belirtmek için doğru ve güncel verilere ihtiyaç vardır. Travesti bireylerin sayısı ve oranları, belirli bir bölgede sürekli değişebilir ve bu tür istatistikler genellikle toplumsal kabul, gizlilik ve diğer faktörler nedeniyle kesin bir şekilde ölçülemeyebilir.

Cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği gibi konular kişisel ve hassas olabilir. Bu nedenle, toplumun çeşitliliğe saygı duyması ve insan haklarına saygı göstermesi önemlidir. Her bireyin tercihlerine, kimliklerine ve yaşam tarzlarına saygı göstermek, kapsayıcı bir toplumun oluşturulması için önemlidir.

Beylikdüzü sakinleri travestilere bakış açısı olarak diğer ilçelerde yaşayanlara nazaran daha hoşgürülü ve kesin fikirlerden sıyrılmış bireylerdir diyebiliriz. Fakat en modern fikirli bölgede bile olabileceği gibi Beylikdüzü travestileri de bir takım ayrımcılık ve nefret söylemleri ile karşılaşabilmektedirler. Beylikdüzü’nde bu tarz durumlar münferit denilecek kadar az gerçekleşmekte ve zamanla bunların da yok olacağı öngörülmektedir. Yerleşimsel manada eski denilebilecek bina ve konutların oldukça seyrek olduğu Beylikdüzü bölgesinde, Travestiler içinde gerek kiralık gerekse satılık konut ve daire imkanı oldukça geniştir. Emlak yatırımı açısından İstanbul’un gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü bu açıdan da bölge travestileri için imkan ve kaynak oluşturmaktadır.