İstanbul Travesti veya Crossdresser Bölünmesi: Kadınsı Bölünme Nedir ?

İstanbul Travestilerinden Bazen bir kız sadece gösteriş yapmak ister – bunu yapman muhteşem, feminen göğüs dekoltesiyle yapmaktan daha iyi bir yolu var mı?

Bu yazıda travestiler ve crossdresserlar için en popüler göğüs dekoltesi oluşturma tekniklerini paylaşıyorum.

Ayrıca, ince veya düz bir göğsünüz olsa bile, seksi göğüs dekoltesine sahip olmanıza yardımcı olacak adım adım talimatlar ve video eğitimleri sağlıyorum. Keyfini Çıkarın!

BANT YÖNTEMİ

 

Vücut bandı (veya diğer adıyla göğüs bandı) kullanmak , göğüs dekoltesi oluşturmanın popüler ve oldukça etkili bir yoludur. 

Dezavantajı, ustalaşması biraz zor olabilir. Yanlış türde bir bant kullanırsanız da acı verici olabilir. Koli bandı kullanmanızı TAVSİYE ETMİYORUM! Bunun yerine, göğüs bölgesinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış bir vücut bandı arayın.

DİVA BÖLÜNME OLUŞTURUCU

 

Diva Cleavage Creator , her zamanki sütyen ve göğüs formlarınızın altına giyilmek üzere tasarlanmış benzersiz, patent başvurusu yapılmış bir giysidir. Hiçbir yapıştırıcı kullanmadan göğüs dokusunu bir araya getirerek göğüs dekoltesi oluşturur. 

Diva, hem giymesi rahat hem de kullanımı kolay olma avantajına sahiptir. Bunda sevilmeyecek ne var?

NUBRA YÖNTEMİ

 

Sonunda, favori dekolte yaratıcım olan Nubra’ya varıyoruz . Bu öğenin kullanımı kolaydır ve size güzel, gerçekçi görünümlü dekolte sağlar.

Nubra, doğrudan göğüslere yapışan, sırtı açık, askısız “yapışkan” bir sütyendir. Bardaklar ayrı ayrı takılır ve ardından göğüsleri bir araya getirerek bölünme oluşturmak için sıkıştırılır.

Nubra’yı kullanmak için adım adım bir kılavuz:

1. Göğsünüzü hazırlayın

Nubra’ya yapışmak için temiz, pürüzsüz bir yüzey gerekir. Gerekirse göğsünüzü bir gece önceden tıraş edin ve Nubra’yı uygulamadan hemen önce sabun ve su ile yıkayın. 

2. Sütyen kaplarını takın

Bardaklar ayrılacak şekilde Nubra’nın kopçasını açın. Bir fincan alın ve yapışkan tarafı dışarı çıkacak şekilde çevirin. Bir göğsün üzerine pürüzsüz hale getirin ve diğer tarafta tekrarlayın, her iki bardağı da eşit şekilde yerleştirdiğinizden emin olun. Bardaklar birbirinden ne kadar uzak olursa, o kadar fazla bölünme yaratabilirsiniz. 

3. Tokaları bağlayın

Hafifçe bükün, göğüslerinizi bir araya getirin ve sutyeninizi ortasından tutun. Yapışmayı sağlamak için Nubra’yı birkaç saniye aşağı bastırın.

4. Push-up sütyeninizi ve göğüs formlarınızı giyin

Nubra, push-up sütyen ve göğüs formları veya push up pedlerinin altına giyilmelidir. Göğüs formlarını veya pedlerini sutyeninizin dış köşelerine yerleştirin ve ekstra kaldırma ve bölünme için sutyen askılarını sıkın.

Ve işte! Artık her kızı kıskandıracak dekolteniz var.