İstanbul Travestileri İçin Kadınsılık Rehberi

Tüm İstanbul travestileri daha kadınsı görünmeyi sever. Bu yüzden her fırsatta külotlu çorap ve topuklu ayakkabı giyiyoruz .
Kadınsı görünmek için önce kadınsı hissetmeniz gerektiğini her zaman akılda tutmak önemlidir .
Halihazırda olduğunuzdan daha da kadınsı olmak istiyorsanız, işte size bazı öneriler :
Gülüşün ruhun yansıması olduğu söylenir. Bir İstanbul travesti için kadınsı görünmek söz konusu olduğunda bir gülümseme harikalar yaratabilir. Gülümsemek aynı zamanda kendinizi iyi hissettiğinizin bir işaretidir ve bu her zaman size iyi hisler çeker. Ağız ve diş sağlığınıza her zaman dikkat etmeyi unutmayın.
Ayrıntılara dikkat etmek, sadece gardırobunuz veya hareketleriniz düzeyinde değil, aynı zamanda çevrenizdeki insanlar için de dikkate alınması gereken bir diğer önemli noktadır. Ayrıntılara nasıl değer vereceğinizi bilmek, kadınlığınızı önemli ölçüde artıracaktır.
İstanbul’da yaşayan bir travesti için dikkate alınması gereken bir diğer önemli konu da davranış şeklidir çünkü bir kamyoncu gibi davrandığınızda kadınsı görünmeyi bekleyemezsiniz (afedersiniz kamyoncu arkadaşlarım ama ne demek istediğimi anlamışsınızdır).
Görgü kuralları ve bu hem daha erkeksi hem de kadınsı görünmek isteyenler için geçerlidir, herhangi bir sosyal etkileşimi daha eğlenceli hale getirmeye yardımcı olur, bu nedenle istediğiniz kadar kadınsı görünmek için en uygun tavırları gözden geçirin ve geliştirin.
Küçük gibi görünen ama öyle olmayan başka ayrıntılar da var.
Oturma şekliniz buna bir örnektir. Bacaklarınız çapraz veya paralel ve eğik ise her zaman çok daha kadınsı görüneceksiniz. Hatırlanması gereken önemli bir nokta, bacaklarınız açık oturmamaya çalışın. Erkek beyniniz aksini düşünse de, bu ne kadınsı ne de çekicidir.
Düzgün oturmak kadar kullanışlı, şık yürümek. Hepimiz topuklu ayakkabılarla yürümeyi sever ve doğru şekilde yaparsanız bu kesinlikle daha kadınsı görünmenize yardımcı olacaktır.
Sonunda, kadınsı görünmenin nasıl hissettiğinize bağlı olacağını unutmayın. Her şey kendine güvenmek ve kendine karşı dürüst olmakla ilgili. Öyleysemutlu bir travesti olun ve deneyimin tadını çıkarın.
Her durumda, daha kadınsı olmak istediğinize karar verdiyseniz, önemli olan bu değişikliğin sizin için olmasıdır.