istanbul travesti topuklu

İstanbul Travestileri İçin Naylon ve Topuklu Uyumu

İstanbul Travestileri çoğu zaman yüksek topuklu ayakkabı giymeyi hayal eder. Türü ne olursa olsun, klasik pompalardan egzotik katırlara. Önemli olan yüksek topuklu olmaları. Ve onları külotlu çorapla kombinlediğinizde, asla fark edilmeyecek bir görünüm elde edersiniz,  çünkü kim naylon çorap ve topuklu bir travestiye hayır diyebilir?
Dışarıdaki tüm modayı seven İstanbul travestileri için, bu sezon ve gelecek sezonlarda gösterebileceğiniz en seksi naylon çorap ve topuklu ayakkabı kombinasyonlarının bir derlemesi burada.
Yine de İstanbul travestilerindeki boy oranını ve uzun boylu kızların her zaman çekiciliği olduğunu hesaba katmak gerekir. İstanbul travestileri uzun güzel bacakları ve naylon ile topuklu ayakkabının uyumunu yakalamış çekici vücutları ile sallana sallana Beylikdüzü, Kadıköy, Şişli, Bakırköy, Pendik, Ataşehir sokaklarında gezerlerken peşlerine takılacak her erkekten hoşlanmayabilirler. Özellikle son dönemlerde çok fazla maganda tarzı erkek travestilerle ilgilenmeye başladı ki bu erkeklerin asıl amacı seks yada aşk değil.
İstanbul travestileri bunu doğal bulurken, diğerleri bunu gerçek bir karmaşa bulacağından, nasıl giyileceği konusu ile başa çıkmak oldukça karmaşıktır.
İster evimizin mahremiyetinde tek başımıza yapalım, ister dışarı çıkıp eğlenmeye hazırlanırken, hepimiz giyinirken güzel görünmek istediğimizi söylemekte haklıyım.
İstanbul travestileri için giyinmenin amacı ne olursa olsun, doğru zihin çerçevesinde olmalı ve topuklu ayakkabı giyinirken mutlu olmalısınız . Kendiniz olun ve anın tadını çıkarın.