istanbul travestileri

İstanbul Travestileri ile İlk Buluşmada Başarının Sırları

İstanbul travestileri ile sanal ortamda tanışmış olmak ve ilk buluşmaya gidecek olmak artık oldukça olağan bir durum. İlk buluşmaya gitme düşüncesi seni biraz gerginleştiriyor mu? Sonuncusunu hatırlaman seni utançtan kıvrandırıyor mu? Belki de ilk buluşmada ne yapacağınızı bilmiyorsunuzdur. Sonuçta karşınızda ilk defa bir travesti var. Belki de ilk buluşma fikirlerinden yoksunsundur? Eğer öyleyse, yalnız değilsin. Tinder ve Match.com çağında bile (ve belki de özellikle) flört etmeyi basit ve anlaşılır bulan çok az insan ve travesti var.

İyi haber şu ki, doğru stratejiyle daha yaygın olan bazı tuzaklardan ve endişelerden kaçınabilirsiniz. Eğer doğru ve olması gereken şeyleri uygularsan bir İstanbul travesti ile randevuya gitmek, korkmak yerine dört gözle bekleyecek bir şey olacak.

İstanbul travestileri pozitif ayrımcılık yaptığınızda bunu sezebilecek kadar zekidirler. Yani ona travestiler iyidir, ayrımcılık yanlıştır gibi cümleler kurmayın, hatta bu konuyu hiç açmayın karşınızda gerçek bir kadın varmış gibi davranın. Travestilerin iç dünyası oldukça karmaşık ve geçmişle dolu bir çok iz barındırır. Siz her ne kadar ilk defa bir travesti ile buluşuyor olsanız da o ilk defa bir erkekle buluşmuyor ve ne yapacağını oldukça iyi biliyor, bunun bilincinde olun. Travestilerin de heteroseksüel bayanlar gibi sınıflandırmaları olduğunu kimi travestinin maço severken, kimisinin kibar erkek aradığını bilin sonuç olarak karşınızda bir robot yok o nedenle önce karşınızdaki travestinin istek ve düşüncelerini anlayın ve ilişkinin gidiş hattına göre kişiliğinizi yansıtmaya ya da yansıtmamaya başlayın.

Hayatta negatifliklerle çok fazla uğraşmış insanlar olan İstanbul travestilerinin bunun yerine pozitifliklere yoğunlaşmak ve güzel cümleler duymak istedikleri su götürmez bir gerçekliktir. Bu durum bir çok insanda böyle olsa da travestilerde 2 misliyle böyledir diyebiliriz. Pozitif olun, asla yıkıcı davranmayın travestilerin anlık sinir ve gerginlikleri olabilir alttan almasını bilirseniz bu durumun çok kısa süreceğini ve hemen geçeceğini bilmelisiniz. İstanbul travestileri denildiğinde aklınıza hemen alkol, parti, eğlence ve seks gelmesin. Bazı travestiler bu durumları zamana bırakmayı ve sizi tanımayı seçebilir, isteyebilirler. Şunu bilin ki eğer bir travesti sizden hoşlanmazsa sizinle yatmayacaktır. O sebeple bu konuya çantada keklik gözüyle bakmazsanız iyi olur.