kıvrak bedenli travesti

İstanbul Travestilerindeki AeroDinamik Hareketlerin Sırrı Kadınsılık mı ?

İstanbul travestileri arasında yeni başlayan akım ve alışkanlıklar ile düzenli spor yapma hali daha esnek ve olduğundan daha belirgin çekici vücut hatlarının oluşmasına sebep oluyor. Bunu gerek bu değişimi yakından izleyen travestilerin bizzat kendileri ve gerekse konu komşu, mahalle esnafı uzun zamandır dile getiriyor.

İstanbul travestilerindeki bu değişim seks pozisyonlarında yaşanan zenginlik için ve kıvrak bedenlerin kendileri için partner adayı olabilecek erkekler açısından oldukça çekici bulunmasından dolayı travestiler arasında kısa zamanda yayıldı ve yaygınlaştı. Aslında erken yaşlarda jimnastik sporu ile uğraşı içerisinde olan istanbul travestileri istedikleri beden hatlarına ve kıvraklık düzeyine daha kolay ulaşabiliyorlar. Fakat çoğu travesti bu imkana ve özelliğe sahip olmadığından bu esnekliğin getireceği pozitif durumları sonradan akıl etmiştir ve uğraşı içerisine girmiştir. Yine de geç kalınmış sayılmayacak kadar genç olan travestiler için devam edilmesi gerekliliği ortaya çıkmaktadır.

Yalnızca seks konusu için değil sosyal yaşantıda ve kendine güven gibi üzerine tezler yazılan bir hususta da oldukça önem oluşturan bu bu aktiviteler kadınsı travestiler için bu özelliklerinin üzerine koyarak ilerlemesi bakımından oldukça önemlidir.

Amaç birilerine manita olmak ve onların mutluluğunu düşünmek değildir aslında sözkonusu olan kendi özgüvenini kazanmak ve bu sayede istanbul travestileri hakkındaki öngörüleri bir nebzede olsa hafife indirmek hatta avantaja çevirmektir. Giyilen pahalı elbiseler üzerinde albenili durunca ve kendisini adeta 18 yaşına dönmüş gibi hissettiğinde bir travestinin yaşayacağı yoğun mutluluk duygusu başka ne ile ifade edilebilir ki ..