Sınırsız Kadıköy, Sınırları Olmayan Yeni Kadın “Travesti Asu”

“Koş vatandaş koş, Kadıköy‘de sınırlar kalktı” .. Selamlar sanırım hepinizin Kadıköy travestileri denildiğinde uyanan bazı özellik ve anılar vardır. İstanbul travesti konusuna eğilmiş ve bu hususta belli bir tecrübe sahibi olan tüm erkeklerin yolu mutlaka Kadıköy semtine düşmüştür. E travestiler için bu denli ünlü olan bir semtte travestilerle yaşanan hiç bir şeyin sınırı olmamalı diye düşünerek travesti Asu tüm sınırları kaldırdı.
Bu güzellemenin ilk örneklerinden biri olmakta beni ayrıca mutlu etmeye yetiyor da artıyor bile. Aslına bakarsanız böyle devrim niteliğinde bir değişimi hayata geçirmiş olmama karşın henüz kadınlığa yeni adım atmış bir travestiyim.
Bazılarına göre kısa zaman sayılabilir ama benim için uzun süren ciddi bir beraberliğim oldu ve herşey güzeldi fakat bu tarz durumların nihayete ulaşması bir travestide derin izler bırakabiliyor. bu nedenle artık ciddi birlikteliklere kapılarımı kapattım. Kadıköy’de ki şık görünümlü evimde hoşlandığım erkeklere escortluk hizmeti sunan bir travesti olarak yaşantıma devam etmek beni mutlu ediyor. Zaten karakter itibari ile hem aktif hemde pasif olarak seks yapıyor olmak bana zevk veriyor ve bunun ötesinde duygusal paylaşımlar ileride beni kıracak mı endişesi taşıyarak yaşamak istemiyorum.
Kendime güvenim muazzam seviyede yüksek eğitimli ve fiziksel bakımına düşkün biri olmamın bunda rolü büyük. Hijyen konusunda hem dikkat eden hemde aynı özveriyi karşıdakinden bekleyen bir travestiyim. Zira yaşananların o an verdiği zevk kadar yarında sadece güzellikleri ile hatırlanması gerektiği taraftarıyım.
Beni tanıdığınızda hem benim ne denli özel bir travesti olduğuma emin olacağınızı ve bu yolla Kadıköy travestilerinin kendilerine has özelliklerini keşfedeceğinizi biliyorum. Güzelliklerden ve yaşanılası zamanların kaçırılmaması düşüncesinden taraftayım.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir