travesti eş

Travesti Olan Eşi Yada Sevgiliyi Kabullenme

Travesti bireylerin ilişkileri en hafif tabirle karmaşık olabilir. Bu nedenle bir İstanbul travestinin eşi yada karısı bu durumu kabullendiğinde ve üstüne üstlük kendisini destekliyorsa ve hayatının bu yönünü tam olarak paylaşıyorsa, bu çiftin hayatına yeni bir yaşam tarzı entegre etmek cennette olmak gibidir.
Bir travesti İstanbul olarak, eşinizle ya da partnerinizle mutlu bir yaşam sürmek istiyorsanız, karınızın tam desteğine sahip olmak temel bir şeydir.
İkinizin de güzel ve feminen görünmesinde birbirinize yardım edebilmeniz paha biçilemez.
Elbette bu durum çoğu eşin hoşuna gitmekten çok uzaktır , ancak kocalarının bu durumunu kabul edenlerin önemli bir yüzdesi, kendileri için güçlü bir çekicilik yaratan eşlerinin heyecan verici bir parçası olarak görmektedir.
Seni olduğun gibi, erdemlerin ve kusurlarınla ​​seven birine sahip olmanın her zaman ödüllendirici olduğunu ve feminen giyinmene yardım etmenin onların hoşuna gidebileceğini düşünüyorum.
İstanbul’da yaşayan çoğu bayanın bir travestinin durumunu kabul eden ve onu bu konuda destekleyen bir eş veya kız arkadaş bulduğu için çok şanslı olduğunu düşüneceğini söylerken yanılmıyorum, ki bu doğru.
Ancak, kadınlıklarını ifade etmekten korkmadan bir erkekle birlikte olmaktan hoşlanan kadınları ve hayatlarını bir travesti ile paylaşabilecekleri için kendilerini çok şanslı hissedebileceklerini sıklıkla unutuyoruz.
Bazen samimi bir ilişkiyi paylaşmak bile gerekli değildir, çoğu durumda bir travesti sadece hayatının bu yönünü paylaşmak için bir arkadaşa ihtiyaç duyar. Belki de en zor kısmı ona söyleyecek cesareti bulmaktır, ama o garip andan sonra bir arkadaşa sahip olmanın ne kadar ödüllendirici olduğuna şaşırabilirsin.
Yanında rahat ve kendinden emin hissettiğin bir arkadaşa sahip olmak, bir İstanbul travestisinin sahip olabileceği en değerli şeydir.
Birçok kadın, doğru ve saygılı bir şekilde talep ettiğiniz sürece, bir erkeğin kadınsı görünmesine yardımcı olma fikrinden heyecan duyar. Takdir duygusunu severler. Kadınların sevdiği bir dostluk ve güven oyunu.
Bazı kadınlar, bir travestiyi güzel ve feminen göstermek, onun bir kadın gibi düşünmesine yardımcı olmak konusunda çok ciddidir. Bu, çoğu zaman karşı konulmaz derecede çekici ve seksi buldukları bir şeydir.