Travesti Uyumlu Fitback Diyeti Klavuzu

İstanbul Travestileri arasında yaygınlaşan ve son zamanların popüler fitpack diyet en hızlı bir şekilde kilo verdirttiği söylenen yaza formda girmek isteyenlerin gözdesi bu diyetin genel olarak gıda takviyesi üzerine kurulmuş bir diyettir. Mineral, vitamin, aminoasit ve protein gibi maddeler acısından zengin tüketmeyi sağlamayı amaçlayan hem kişiyi tok tutan hem de az acıkmasını sağlayıp vücuda kalori girişi azaltmayı amaçlar böylelikle bir süre içerisinde zayıflatır.

Vücuda giren kalori alımı az olduğu içi metabolizma ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlamak iç öncelikle vücuttaki yağları yakmaya başlar buda kişinin kilo vermesi anlamına gelir.

Travestiler İçin Fitpack Diyeti Nasıl Yapılır?

Fitpack diyeti tozdan ve bu tozun süte karıştırılıp içilmesidir. Tozun karışılacak sütün yarım yağlı veya yağsız süte karıştırılması tavsiye edilir. Bu diyete başlayacaksanız başlangıç paketi almanız devamını getirebilirseniz de devam paketi almanız gerekiyor.

Travesti Bireyler İçin Fitpack Diyetinin Zararları

Bir Travesti Hangi diyet olursa olsun insanın beslenme alışkanlığında ilk bölümde değişiklikler olduğu için ister istemezse farklılaşmalar gelişir ve bu diyet yapan kişinin zarar görebileceği anlamına gelir. İnternet ortamında bu diyet hakkında yaparken öldüğü bile söylenmiştir.

Bu söylenti bilgi sadece bir kullanıcı yorumudur kullanıcının dediği her zaman ki önemlidir fakat bunların resmi bir kanıtı veya ispat olması gerekir değil mi? Yani resmi bir belge veya kanıt yoktur. Bu yüzden fitpack diyeti ile ilgi net bir zararı vardır demek mümkün değildir. Her ürünün sahtesi piyasaya sürüldüğü gibi fitpack adı verilen zayıflama ürünlerinde piyasada bolca yer tutmaktadır.

Olumsuz yorumların büyük tarafı bu sahte ürün alıp kullananlardan gelmiştir. Sizler her sağlık ürünü alırken güvenebildiğiniz satıcılar veya üründe sağlık bakanlığından onay belgesinin de verilmesini isteyin.

bu sayede hem paranızı güvende tutarsınız hem canınızı diyetisyen tavsiyesi olmadan bu ürünü kullanmanızı tavsiye edilmemektedir.

Diyetin Temel Taşı Olan Proteinin Zararları

Kilo verelim dedikte sağlığımızdan da olmayalım. Fazla proteinin ne gibi zararları vardır çünkü yüksek proteinden oluşan diyet listelerinin kasların en önemli kaynaklarından biri olan karbonhidratın gözden vücuda giriş değerlerini azaltıyor.

Peki, Karbonhidrat Gözden Kaçarsa Ne Olur
1.yaşlanma hızınız artar
2.kanser riskiniz artar
3.kemik erimeniz artar
4.depresyon riskiniz artar
5.böbrek hastalarınız tetiklenir