travestileri için makyaj

Travestiler İçin Makyaj Önerileri ve Mükemmel Sonuçlar

Travestiler için yüksek topuklu ayakkabılarla birlikte makyaj, her çekici travesti için çok değerli bir şeydir. Kadınsı görünümümüzü yaratmamıza yardımcı olan şeylerden biri. Makyaj her zaman kadınlıkla yakından ilişkili olmuştur.
Bu dünyaya yeni başlayan bir kız için ilk kez makyaj yapmak sorun olabilir. Ama umutsuz bir durum da değil. Her kadın hayatının bir döneminde bunu yaşamıştır. Ve sonunda, her şey gibi, bu da bir pratik meselesi.
Makyaj beceri seviyeniz ne olursa olsun, herkes için geçerli olan ve öğrenmesi kolay bazı temel stratejiler vardır.
Yeni başlayan biri için makyaj bir kabustur. Ama sadece başlangıçta. Biraz bilgi ve çok pratikle makyaj uygulama sanatında gerçek bir profesyonel olabilirsiniz.
Bir profesyonel gibi makyaj yapmak söz konusu olduğunda, en güzel son görünümü elde etmek için ürünleri kullanırken uyulması gereken bir sıra vardır.

Yüzünüzü makyaj için hazırlayın

Herhangi bir makyaj uygulamasından önce çok önemli bir adım yüz cildini hazırlamaktır. Bu, yüzdeki kıl izlerinin giderilmesini içerir. Bu, cildi tahriş etmemek için nazik bir şekilde yapılmalıdır, çünkü bu aynı zamanda nihai sonucu da etkiler. Bu nedenle, yüzdeki tüyleri çıkardıktan sonra bir nemlendirici uygulanması şiddetle tavsiye edilir.
Daha sonra yüz bakımı ve hazırlık rutininize özel bir yüz temizleyicinin yanı sıra canlandırıcı kremlerin kullanımını da dahil edebilirsiniz. Her zaman listeye bir güneş kremi eklemeyi unutmayın.

Yüz makyajı uygulamak için sipariş

Makyaj süreci uzun ve meşakkatli görünebilir. Belki öyledir, ama unutmayın ki sadece makyaj yapmıyorsunuz, aynı zamanda istediğiniz güzel ve kadınsı görünme hedefine ulaşmak için tüm yüzünüzü şımartıyorsunuz.

Öncelikle

Tamam. Yüzümüzü zaten temiz ve nemli hale getirdik. Artık makyaj yapmaya başlayabiliriz. Ve bunun için ilk adım astarı uygulamaktır. Cilt tipinize uygun olanı kullanmaya özen göstermelisiniz. Astar uygulamak, makyajınızın gün boyu kalıcı olmasına yardımcı olduğu için oldukça kullanışlıdır.

Temel

Artık fondöteni tüm yüze uygulayabilirsiniz. Göz kapaklarınızı kapatmayı unutmayın. Bu, uyguladığınızda çok daha iyi yapışmasına yardımcı olan göz farı için bir temel görevi görecektir.

Kapatıcı

Daha sonra yüzünüzün ek kapatıcılık gerektirebilecek kısımlarını değerlendirin ve ardından doğal görünümlü kapatıcılık sağlamak için göz altlarına üçgen şeklinde kapatıcı uygulayın, yüzünüzü aydınlatın ve dikkatleri gözlerinize çekin.

Pudra

Yüz pudrası fazla yağı emecek şekilde tasarlanmıştır, bu nedenle yüzünüzün “parlak” bölgelerine uygulayın: T bölgelerinize, çenenize ve gözlerinize. Bu, kapatıcının daha iyi yapışmasına yardımcı olacaktır.

Allık bronzlaştırıcı

Biraz bronzlaştırıcı, allık ve/veya aydınlatıcı uygulayarak ışıltınızı veya yumuşak pembe tonunuzu elde edin. Bronzlaştırıcı elmacık kemiklerinin hemen altına gitmeli ki çok daha yüksek görünsünler. Allık, bronzlaştırıcınızın hemen üstüne, yanaklarınızın üzerine çıkıyor. Bronzlaştırıcılar yumuşak bir yapı oluşturmak için tasarlanmıştır, bu yüzden yanaklarınızı güzel bir allık ile belirginleştirmeden önce yapın.

Göz farı ve eyeliner, ardından rimel

Farını ve eyelinerını sürdükten sonra maskaranı sür ve göz makyajın hazır.

Dudak kalemi ve dudak çubuğu

Şimdi öpücüklere hazırlanın. Dudak kalemi ile dudaklarınızı hazırladıktan sonra devam edin ve istediğiniz ruj rengini uygulayın. Karıştırmak için bol miktarda ve pürüzsüz dudakları birlikte uygulayın.