travestiler

Travestiler Neden Alışveriş Yapmayı Sever ?

Travestiler Neden Alışveriş Yapmayı Sever?

 Travestiler genel olarak alışveriş yapmayı sever. Bu kategorinin dışında kalan Travestiler olsada büyük bir kısmı alışveriş yapmayı sever. Travestiler farklı mağazalara girmeyi, farklı kıyafetler, ayakkabılar, takılar denemeyi severler. Travestiler alışveriş yaparak stres atar ve mutlu olurlar.

Alışveriş yaparak stres atmak

 Günün yorgunluğu, sıkıntısı alışveriş yaparak atılabilir. Travestilerin genel görüşü böyledir. Birçok travesti üzerinde yapılan araştırma ve anketler sonucu Travestiler alışverişin stres azaltıcı olduğunu vurgulamışlardır. Travestilerin çoğunluğu bu anketlerde dertlerini bir nebze alışveriş yaparken unutabildiklerini belirtmişlerdir.

Travestiler Arası Rekabet

 Travestiler arasında bazen tatlı bazende sıkı bir rekabet genellikle mevcuttur. Hal böyle olunca kıyafetler, takılar, çantalar çok önemli olmaktadır. Travestiler sürekli aynı elbiseleri, ayakkabıları giymek istememekte bu da onları alışverişe itmektedir. Güzel giyinmek de bir özgüven verdiğinden, alışveriş Travestiler için vazgeçilmez olmakta ve Travestiler alışverişi çok sevmektedir.

Ev Hayatının Vazgeçilmezi Alışveriş

 Travestiler ister çalışsın, ister çalışmasın evde önemli bir vakit geçirmektedir. Özellikle Travestilerin zamanının büyük bir kısmı genelde mutfakta geçmektedir. Travestiler mutfaklarına araç gereç almayı, özellikle yemek yapmayı seviyorlarsa daha da çok severler. Sürekli farklı tarifler denemek isteyen Travestilere farklı mutfak gereçleri gerekmektedir. Yemek yapmayı sevince, o yemeği yapmak için gerekli malzemeyi almayı ve yemek için alışveriş yapmayı da sevmektedirler. Mutfak dışında Travestiler için salonun da önemi fazladır. Travestiler salon takımlarından sık sık sıkılmakta ve koltuklarını, vitrinlerini, masalarını değiştirmek istemektedir. Evlerinin dekorasyonunu değiştirmek isteyen Travestiler alışverişe başvurmakta ve bu alışveriş ile mutlu olmaktadır.

 Bir travestiyi bazen evine vazosu için aldığı bir çiçek bile mutlu edebilir. Bir travestinin mutlu olması için illa çok büyük miktarlarda alışveriş yapması gerekmez. Küçük alışverişlerle, bazen ufacık şeylerle bile mutlu olabilirler. Travestilerin bazıları aldıkları şeylerden çok, alma hissinin onları mutlu ettiğini belirtmektedir. Aldıkları şeyi hiç kullanmasalar bile onu aldıkları için mutlu olurlar. Çoğu travesti kullanmadığı birçok şeyi satın almaktadır. Özellikle indirim kampanyalarında kullanmayacak bile olsalar ucuz gördükleri şeyleri alır ve mutlu olurlar.