travesti

Z Kuşağı “Travesti” Bireylerin Ezici Çoğunluğu Sanal Dünyada Yaşıyor

Travesti bireylerin internet kullanama alışkanlıkları ile alakalı Tinder Uygulamasının yapmış olduğu bir araştırmaya göre Z Kuşağı travesti bireylerin yüzde 80 i sadece çevrimiçi hayat yaşıyor ve gerçek dünyaya neredeyse kapalı.

Toplumsal cinsiyet kimliğine ve cinsel yönelime karşı bu açıklığa rağmen, nesil hala gerçek hayatta otantik yaşamakta zorluklarla karşılaşıyor, LGBT + Z Kuşağı kullanıcılarının sadece yüzde 13’ü aile ve arkadaşlık ilişkilerinin iyi ve memnun edici düzeyde olduğunu söylüyor.

Ankete katılan Z kuşağı travesti bireylerinin yüzde 78’i, çevrimiçi haldeyken kimlikleri konusunda açık olduklarını, ancak gerçek hayatlarındaki insanlarla bu konuda açıkça sohbet edemediklerini ve kimliklerini açıklayamadıklarını söylüyorlar.

İnternet, Z kuşağı travestiler için güvenli bir sığınak haline geldi ve yüzde 71’i çevrimiçi platformların başkalarıyla bağlantı kurmalarına izin verdiğini ve dörtte üçü arkadaşlık uygulamalarının kendilerini daha iyi tanımasına yardımcı olduğunu söyledi.

Yüzde 86’sı nesillerinin ebeveynlerinin nesillerine karşı daha hoşgörülü olduğuna inanmakla birlikte, yapılacak daha çok iş olduğunu da düşünüyorlar.

Z kuşağı travesti bireylerin Yüzde 43’ü, LGBT + konularında daha iyi eğitim ve rehberliğe ihtiyaç duyduklarını, dörtte birinden fazlası kendilerini eğitmek için TV ve filmleri ve sosyal medya ve LGBT fenomenlerinden neredeyse üçte biri öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

Tinder’ın anket ve yönlendirme özelliği ABD, İngiltere, Kanada, İrlanda, Hindistan, Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanılabilir, ancak tanışma uygulaması artık küresel bir işlev almış ve özellikle Z kuşağı tarafından yoğunlukla kullanılmaktadır.